Nya bloggen måste testas

Nu har jag precis lanserat finansgrubbel på en egen domän och i wordpress.

Det måste självklart berättas om och lite kring tankarna varför detta har genomförts. Dessutom får jag skriva ett första blogginlägg i wordpress vilket känns spännande.

Från blogger till WordPress

Innan har jag skrivit och bloggat genom blogger (Googles gratis verktyg för bloggande) men nu har jag gått över till egen domän samt wordpress.

Jag tycker att blogger har varit en fantastisk start för bloggande och kan rekommendera alla att börja där. Men det blir tyvärr inte begränsande i design och funktion.

Fram för allt tycker jag att det har varit begränsande i design och tekniska SEO inställningar.

Förändringens vindar

Nu är målet att jag ska blogga lite mer aktivt då jag bestämt mig för att seriöst plocka upp aktiehandeln igen.

Jag tror även jag hittat mitt spår i vad jag ska skriva om och vad som intresserar mig. Förhoppningsvis är det något som även ni tycker är trevligt att läsa kring.

För det är ju självklart ett av målen med att blogga. Att få läsare som tycker det man skriver är tillräckligt intressant för att fortsätta läsa och engagera sig i det man skriver.

Det kommer inte gå över natt men med lite flyt och disciplin från min sida kommer det sannolikt att kunna röra sig i rätt riktning.

Kom gärna med feedback

Har du ideer eller tankar på vad du skulle vilja läsa om eller vad du skulle ändra på denna bloggen? Skicka gärna ett mail till finansgrubbel@gmail.com eller skriv en kommentar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *